WebdesignASOEurope

Merkidentiteit

Het nieuwe webdesign van www.asoeurope.com is “out in the open”. De timing van het online zetten van deze website kon niet nóg méér perfect! Ze stonden immers van vanaf dinsdag 21 t/m 22 mei 2019 op de PLMA in de Amsterdam RAI. Het moment was daarom ook niet lukraak geprikt. Maar dat het ook lukt… Het webdesign is onderdeel van de gehele rebranding van ASO Europe

ASO EUROPE

ASO Europe kan in onze Nederlandse taal wellicht een wat curieuze associatie oproepen. Maar de naam komt eenvoudigweg van Mount Aso in Japan. Onderaan deze berg ontstond 60 jaar geleden het familiebedrijf dat nu wereldwijd bekend staat om de productie en verkoop van de hoogste kwaliteit eerstehulp-producten.

ASO Europe is de Europese tak van de ASO Group, met kantoren verspreid over diverse continenten. Het Europese hoofdkantoor staat in Nijmegen. Deze stad aan de Waal is centraal gelegen binnen Europa. Met de nabijgelegen verpakkingsmogelijkheden (packaging design& productie) geeft het de mogelijkheid tot volledige en snelle levering aan een snelgroeiend klantenbestand in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De hoofdzetel is inmiddels gevestigd in Sarasota, Florida.

Om de Europese retail- en medische markten goed te kunnen bedienen richt ASO Europe zich specifiek op producten die speciaal hiervoor ontwikkeld en ontworpen zijn.
Denk daarbij een Hema of Etos waar pleisters en bandages onder een eigen private label te vinden zijn.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44