NieuweBrandingASOEurope

Merkidentiteit

Nieuwe Branding ASO Europe

ASO Europe heeft integraal een nieuwe branding gekregen. In nauwe samenwerking is hun algehele marketing uitstraling de afgelopen maanden omgetoverd. Reden om daarvoor te kiezen was dat de “oude” merkidentiteit en communicatie niet aansloot op de Europese markt.

Het eerste tastbare resultaat is nu binnen. De toolkit bevat de gebruikelijke zakelijke items zoals compliment-cards en briefpapier. Maar het behelst ook een geweldige productcatalogus. Er zitten échte pleisters en tapes in! Dit voegt zoveel waarde toe, vergeleken met alleen maar product-foto’s. Blij als kind kun je het werkelijke product nu namelijk aanraken en voelen.

Op dit moment wordt gewerkt aan de nieuwe website. Binnenkort meer daarover!

ASO Europe

ASO Europe is de Europese tak van de ASO Group, met kantoren verspreid over diverse continenten. Al meer dan 60 jaar kunnen ze zich wereldwijd leider noemen in de productie en verkoop van eerstehulp-producten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sarasota, Florida. Het concern heeft echter haar wortels in Japan, vandaar de naam: vernoemd naar Mount Aso.

ASO Europe richt zich op producten die speciaal zijn ontwikkeld en ontworpen voor de Europese retail- en medische markten. Denk daarbij aan private label producten van de Hema of Etos. Met het hoofdkantoor in Nijmegen zijn ze centraal gelegen binnen Europa. Dat geeft, in combinatie met nabijgelegen verpakkingsmogelijkheden, de mogelijkheid tot volledige en snelle productlevering aan een snelgroeiend klantenbestand in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44