Eenverpakkinglatenontwerpen?

Zonderverpakkingsontwerp,géénproduct!

waarom een verpakking laten ontwerpen?

Productbeleving is minder zonder een goed ontworpen verpakking. Eigenlijk geen écht product zonder Packaging Design. Het vertelt immers niet alleen de functie en de unieke eigenschappen van het verpakte product, het laat ook de de relevantie van het merk zien.
 Het belang van een communicatief krachtig, opvallend maar ook praktisch packaging design is dus erg groot.

Waarom Reynhard?

Reynhard is een ontwerpbureau voor verpakkingen midden in Nijmegen dat zich onderscheidt met sterk, ongecompliceerd en strategisch packaging design met heldere boodschap en hoge herinneringswaarde.

Werkwijze

Elkaar leren kennen is de basis voor een goed eindresultaat. Om deze reden wordt eerst samen gekeken naar de visie van het merk, het product én de doelgroep. Dan bepalen we ons doel en brengen we in kaart hoe er te komen.
In de daaropvolgende ontwerpfase wordt ook gekeken naar gebruiksgemak, positie in het schap, transport of zelfs materiaalreductie. Dit blijkt lang niet altijd vanzelfsprekend, maar hier wordt daar anders over gedacht. Want goed verpakkings ontwerp is grotendeels een kwestie van logisch nadenken.

Opdrachtgevers

Reynhard werkt voor grote, kleine maar vooral ruimdenkende merken en organisaties omdat er voor elk formaat een passende oplossing bestaat. Goed Packaging Design werkt nou eenmaal op grote én op kleine schaal! Belangrijker is dat de opdrachtgever staat voor zijn product en dit op de juiste wijze wilt verpakken.

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs, mail of bel voor een inspirerend gesprek over jouw product, merk of organisatie met
+31(0)24 420 06 44