PostercampagneSmurfitKappa

Print

Smurfit Kappa Parenco is de postercampagne “Safety Conversations” gestart. Het vermijden van onnodig letsel tijdens werkuren is immers een absolute noodzaak. Vooral op een fabrieksterrein, waar de machines meestal groter en gevaarlijker zijn dan in een gemiddelde werkomgeving. Het is daarom niet voor niets dat Smurfit Kappa Parenco in Renkum de veiligheid zeer serieus neemt.

Met een postercampagne van wisselende affiches blijven ze met al hun medewerkers in gesprek over het thema ‘Veiligheid’. De affiches rouleren om de 2 weken op het hele fabrieksterrein. Deze verandering houdt de aandacht vast en zorgt voor scherpte bij een belangrijk onderwerp. Het is een laagdrempelige en humoristische manier om een boodschap van betekenis over te brengen.

Smurfit Kappa Parenco

Parenco is dé papierproducent, gelegen aan de oevers van de Rijn in Renkum. In hun veelbewogen geschiedenis is er veel veranderd in het proces van papier maken en in de organisatiestructuur. De afgelopen 6 jaar heeft het o.a. de ommezwaai gemaakt van productie van krantenpapier, een krimpende markt, naar de productie van grafisch en verpakkingspapier. Hier is enorme groei te verwachten in verband met het stijgend aantal internetbestellingen. Sinds 2018 is het onderdeel van de Ierse papiergigant Smurfit Kappa. Bij het bedrijf werken ruim 300 mensen. Hun relevantie en verhaal willen ze jaarlijks graag middels een pakkend beursstanddesign uitdragen op de IFRA.

Er wordt nog veel meer uitgespookt voor deze opdrachtgever. Bewonder het allemaal hier.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44