BeursstanddesignIFRAHamburg

Marketing

Smurfit Kappa Parenco presenteerde zich van 5 tot 7 oktober in een geheel kartonnen beursstanddesign op de IFRA in Hamburg. Daarin is een voorsprong genomen op 2016, het jaar waarin Parenco, met hun PM2, papier gaat produceren voor de productie van golfkarton. Het geheel is onderdeel van de totale Europese marketing campagne die met betrekking tot de transitie is ontwikkeld. Kortom, een beurspresentatie die zowel de transitie van Parenco ademt als het product waar het om draait.

Voor deze beursstand van honingraatkarton is een unieke constructie- en productiemethode ontwikkeld die resulteert in een lichtgewicht en eenvoudig op te bouwen beursstand. Ter illustratie: Parenco kan deze stand zelf, in slechts een uur, in elkaar zetten op locatie! En dat is niet het enige! Want wanneer je wel een beetje klaar bent met deze beursstand, dan kan hij gewoon bij het oud papier. Bovendien is het systeem eenvoudig naar wens en boodschap aan te passen, uit te breiden of in ander materiaal, zoals hout, te realiseren. Opdrachtgevers worden zo bediend met onversneden maatwerk, geheel afgestemd op organisatie, doelgroep en product. Kortom, een hoop voordeel op zoveel niveaus!

Smurfit Kappa Parenco

Parenco is dé papierproducent, gelegen aan de oevers van de Rijn in Renkum. In hun veelbewogen geschiedenis is er veel veranderd in het proces van papier maken en in de organisatiestructuur. De afgelopen 6 jaar heeft het o.a. de ommezwaai gemaakt van productie van krantenpapier, een krimpende markt, naar de productie van grafisch en verpakkingspapier. Hier is enorme groei te verwachten in verband met het stijgend aantal internetbestellingen. Sinds 2018 is het onderdeel van de Ierse papiergigant Smurfit Kappa. Bij het bedrijf werken ruim 300 mensen. Hun relevantie en verhaal willen ze jaarlijks graag middels een pakkend beursstanddesign uitdragen op de IFRA.

Nieuwsgierig naar wat allemaal nog meer uitgespookt wordt voor deze opdrachtgever? Check het hier.

meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44