BeursstandontwerpSmurfitKappa

Marketing

De IFRA in Berlijn is jaarlijks dé place-to-be voor iedereen in de wereld van publishing & digital content. Deze internationale vakbeurs draait namelijk geheel om alles wat met dagbladen, magazines, brochures of folders te maken heeft. Zowel on- als offline. Het is daarom ook niet gek dat Smurfit Kappa Parenco hier elk jaar een mooi plekje op de beursvloer heeft. Ze zijn als Renkumse papiergigant immers een betrouwbaar producent van hoge kwaliteit papier dat veel voor huis-aan-huis folders gebruikt wordt. Dat leveren ze aan afnemers binnen héél Europa. De IFRA in Berlijn is hét jaarlijkse contactmoment met hun doelgroep. Daar worden de deals gesloten. Een goede reden voor een beursstand ontwerp dat aansluit bij bedrijfsmentaliteit, product en doelstellingen.

Want Smurfit Kappa Parenco mag dan wel een grote onderneming zijn, ze staan graag dicht bij hun doelgroep door makkelijk benaderbaar te zijn. Daarom geen onnodige poeha. Dat houdt de aandacht alleen maar weg van de boodschap en het product. Daarnaast leer je elkaar en elkaars wensen dan nooit écht kennen, hetgeen essentieel is om de kwaliteit van het product hoog en consistent te houden. Om deze reden is gekozen voor een recht-door-zee beursstand ontwerp waarbinnen de meubels geheel uit golfkarton bestaan. Lekker robuust en eerlijk. Bovendien is Smurfit Kappa Parenco sinds 2018 óók producent van het basismateriaal van golfkarton.

De drie meter lange tafel staat centraal. Hier draait het immers om: met elkaar om de tafel zitten. Het verleden én de toekomst doorspreken. Dit meubel is zo vormgegeven dat je met z’n allen aan tafel zit en toch twee meetings tegelijk kan hebben zonder elkaar te storen. Daarnaast zijn alle meubels licht en gemakkelijk in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen. Dat geeft voordeel op zoveel vlakken. Met name op het vlak van levensduur. Terug in Nederland krijgt het marketing item per slot van rekening gewoon een nieuw plekkie binnen het kantoor in Renkum. Mocht een ander of nieuw tafelblad gewenst zijn, dan is dat eenvoudig te realiseren. Ben je écht helemaal klaar met het meubel, dan zet je het gewoon bij het oud papier. Dat klinkt toch allemaal heel logisch.

Voor Smurfit Kappa wordt meer gedaan. Check het hier.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44