BeursstandontwerpIFRABerlijn

Marketing

SMURFIT KAPPA PARENCO

Parenco is een van Neerlands grootste papierproducenten, gelegen aan de oevers van de Rijn in Renkum. In een veelbewogen geschiedenis is er veel veranderd. Zowel in het proces van papier maken als in de organisatiestructuur. Het heeft de afgelopen 6 jaar o.a. de ommezwaai gemaakt van de productie van krantenpapier, (een krimpende markt) naar de productie van grafisch en verpakkingspapier, waar enorme groei in zit. Dit i.v.m. het stijgend aantal webshops en internetbestellingen. Sinds 2018 is het onderdeel van de Ierse papier-reus Smurfit Kappa. Dat verhaal willen ze graag, met een pakkend beursstand ontwerp, uitdragen op de jaarlijkse IFRA

BEURSSTAND ontwerp SMURFIT KAPPA PARENCO IFRA Berlijn

Mal eben kurz raus nach Berlin! Om het beursstand design te checken dat voor Smurfit Kappa Parenco ontworpen is. Met dit ontwerp stonden ze op de WAN-IFRA 2017 Berlijn, dé mondiale beurs waar alles en iedereen samenkomt die wat betekent in de wereld van offline nieuws en reclame publicaties. Hier is waar o.a. het brochure-, folder- en krantenpapier bepaald wordt dat bij u in de bus valt.

Om deze reden is gekozen om een giga-brochure opengeklapt neer te zetten als stand. Het papier van huis-aan-huis folders door heel Europa is immers grotendeels afkomstig van Parenco. Illustraties in frisse kleuren sieren de stand en laten de juiste producten zien. Het papier van Parenco wordt namenlijk veel gebruikt binnen de categorie “vers voedsel”. Hierop komen dergelijke producten het beste tot hun recht.

Het resultaat is een eigentijdse beursstand waarmee Parenco zeker weer is opgevallen. Sterker nog, ze zijn uitverkocht. Productie zit vol. Op naar volgend jaar!

We doen voor Smurfit Kappa nog veel meer. Bekijk het hier!

meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44