HuisstijlOntwerp

Eenhuisstijlismeerdaneenlogoalleen!

Reynhard is van mening dat een huisstijl ontwerp, merkidentiteit of corporate identity meer is dan een logo alleen. Een logo is slechts een onderdeel van het unieke verhaal dat verteld dient te worden. Een succesvolle merkidentiteit bestaat namelijk ook uit de juiste merknaam, merkstijl en merktaal. Ook zonder logo moet jouw merk of organisatie herkenbaar zijn.

Werkwijze

Elkaar leren kennen is daarvoor altijd de juiste basis. Dat begint immers met samen duidelijke keuzes te maken. Wat voor type organisatie bent u en wie is de doelgroep? Waar zit deze en hoe kunnen we ‘m het beste bereiken? Dan bepalen we ons doel en de route om er te komen. Deze werkwijze resulteert uiteindelijk in een geloofwaardig fundament onder uw totale communicatie. Zo kunt u uw merk of organisatie succesvol verder ontwikkelen.

opdrachtgevers

Reynhard werkt voor grote en kleine organisaties omdat er voor elk formaat een passende oplossing bestaat. Een goed idee werkt altijd, in het groot én in het klein! Belangrijker is dat opdrachtgevers staan voor wat ze doen en dit op de juiste manier willen uitdragen. Hiervoor wordt krachtig en ongecompliceerd ontwerp geboden met heldere boodschap en hoge herinneringswaarde.

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs, mail of bel voor een inspirerend gesprek over jouw product, merk of organisatie met
+31(0)24 420 06 44