Branding

Reynhard,BrandingBureauNijmegen

Branding, merkidentiteit of huisstijl. Het is maar welke naam het beestje heeft. De termen veranderen met elke tijdgeest, maar uiteindelijk draaien ze allemaal om hetzelfde: het gedegen in beeld brengen van de visie en relevantie van een product, merk of organisatie. Reynhard is dan ook van mening dat branding meer is dan een logo alleen. Een logo is slechts één van de onderdelen waarmee het verhaal verteld wordt. De juiste branding bestaat ook uit de juiste merknaam, merkstijl en merktaal. Ook zonder logo moet jouw merk of organisatie herkenbaar zijn.

WERKWIJZE

Elkaar leren kennen is daarom essentiëel. Dat is immers de basis om samen duidelijke keuzes te gaan maken: Wat voor type organisatie ben je en wie is de doelgroep?; Waar zit deze en hoe kunnen we ‘m het beste bereiken? Dan bepalen we ons doel en brengen we in kaart hoe er te komen. Zo komen we tot de juiste ingrediënten om een impactvolle branding op te tuigen, het fundament onder jouw totale communicatie.

OPDRACHTGEVERS

Reynhard werkt voor grote en kleine organisaties omdat er voor elk formaat een passende oplossing bestaat. Een goed idee werkt altijd, in het groot én in het klein! Belangrijker is dat opdrachtgevers staan voor wat ze doen en dit op de juiste manier willen uitdragen. Hiervoor wordt onderscheidend en ongecompliceerd ontwerp geboden met heldere boodschap en hoge herinneringswaarde.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben jij op zoek naar een branding die jouw relevantie op de juiste wijze kan communiceren naar jouw doelgroep? En nieuwsgierig geworden naar wat Reynhard als Branding Bureau daarin voor jou zou kunnen betekenen? Kom dan gerust langs hier op kantoor in Nijmegen, mail of bel voor een inspirerend gesprek over jouw product, merk of organisatie met +31(0)24 420 06 44.