FashionPack&PostNLverpakkingsontwerp

Packagingdesign

De FashionPack

PostNL en DaklaPack hebben een unieke en giga-efficiënte postoplossing ontwikkeld voor de mode- en kledingbranche: de FashionPack. En Reynhard mocht het verpakkingsontwerp realiseren!

De FashionPack is dé slimme verzendverpakking die altijd kan worden bezorgd, zonder dat de consument hiervoor thuis hoeft te zijn. Dankzij slimme techniek in de FashionPack kunnen webwinkels én consumenten de verpakking namelijk luchtarm maken en via de reguliere post verzenden én retourneren… maar dit is nog maar het begin! Want door de opbouw van enkele lagen zorgvuldig getest materiaal, beschermd de FashionPack optimaal. Het is niet scheurbaar, waterdicht en erg lastig te doorboren met scherpe objecten. Jouw favoriete item komt dus altijd ongeschonden aan.

Het draait dus volledig om het optimaliseren van online bestellingen: in kosten, snelheid én gebruikersvriendelijkheid. En Reynhard mocht binnen dit prachtige project zowel de branding als het verpakkingsontwerp verzorgen!

Packaging design & Branding

Omdat alles hier draait om eenvoud en gebruiksgemak is er ook voor gekozen de branding daarop toe te spitsen. Zowel de graphics als de pictogrammen en het logo spreken duidelijke taal. Het logo bestaat eenvoudigweg uit de combinatie van een kledinghanger en een verzenddoos. Verleden en heden komen zo mooi bij elkaar. Simpel, helder, effectief. En dat in drie verschillende variaties: Pearl White, Midnight Black & Eighties!

Check ook www.fashionpack.me

Meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44