VerpakkingslijnPlazaVenetia

Packagingdesign

plaza venetia

Culinair packaging design voor héél Europa! Duitsland, België, Denemarken én Nederland worden geserveerd door Plaza Venetia. Dit is de nieuwe lijn mediterraanse maaltijden van Plaza Foods. Plaza Foods is vooral bekend als producent van hoge kwaliteit Aziatische maaltijden. Denk daarbij aan het merk Oriënt Plaza. Maar het assortiment is nu uitgebreid met deze smakelijke reeks producten. Deze verpakkingslijn is daar onderdeel van. Ze zijn vanaf  2018 in diverse Europese supermarkten verkrijgbaar. Meer landen met gezonde trek en een neus voor de rijke Italiaanse keuken zullen ongetwijfeld volgen. Let dus vooral goed op  bij jouw favoriete supermarkt.

Packaging design & REBRANDING

Plaza Venetia was een reeds bestaand productconcept. Dit concept lag enige tijd bij Plaza Foods op de plank voordat het daadwerkelijk bij iedereen op het bord terecht mocht komen. De uitdaging was om een eigentijdse rebranding en verpakkingslijn te realiseren die past bij de huidige consument, een brede productlijn en de diversiteit aan Europese supermarkten.

Om deze reden is er gekozen voor heldere en herkenbare totaal-communicatie: de gondelier, de Italiaanse nationale kleuren én een nieuwe wijze van productfotografie vertellen de doelgroep direct wat ze kunnen verwachten. Daarnaast is de range aan maaltijden gecodeerd in kleur en heeft het tafelblad bij elk gerecht een eigen authentieke look. Aankoopbeslissingen worden in een fractie van een seconde genomen, duidelijke taal is daarom essentieel.

Meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44