PackagingDesign

Zonderverpakking,géénproduct!

waarom Packaging Design?

Hoge kwaliteit Packaging Design is onmisbaar bij productbeleving. Zonder goed ontworpen verpakking, géén product. Het communiceert immers niet alleen de unieke eigenschappen en functie van het verpakte product maar ook de de visie en relevantie van het merk.
 Het belang van een communicatief sterk, onderscheidend maar ook praktisch packaging design is dus erg groot.

Waarom Reynhard?

Reynhard is een Packaging Designbureau midden in Nijmegen dat zich onderscheidt met krachtig, ongecompliceerd en strategisch Packaging Design met heldere boodschap en hoge herinneringswaarde.

Werkwijze

Elkaar leren kennen is de basis voor een goed eindresultaat. Daarom wordt eerst samen gekeken naar de visie van het merk, het product en de doelgroep. Dan bepalen we ons doel en brengen we in kaart hoe er te komen.
In de daaropvolgende ontwerpfase wordt gekeken naar gebruiksgemak, positie in het schap, transport of zelfs materiaalreductie. Dit blijkt lang niet altijd vanzelfsprekend, maar hier wordt daar anders over gedacht. Want goed Packaging Design is grotendeels een kwestie van logisch nadenken.

Opdreachtgevers

Reynhard werkt voor ruimdenkende, grote én kleine organisaties omdat er voor elk formaat een passende oplossing bestaat. Goed verpakkingsontwerp werkt altijd, op grote én op kleine schaal! Belangrijker is dat de opdrachtgever staat voor zijn product dit op de juiste manier wilt verpakken.

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs, mail of bel voor een inspirerend gesprek over jouw product, merk of organisatie met
+31(0)24 420 06 44