VerpakkingsOntwerpBureauNijmegen

GeenproductzonderPackagingDesign

waarom verpakkings ontwerp?

Geen product zonder verpakking. Een goed verpakkings ontwerp is immers bepalend voor de juiste productbeleving. Het is niet louter bedoeld om een item beschermd te verpakken. Packaging design vertelt de unieke eigenschappen en functie van het verpakte product maar ook de de visie en relevantie van het merk.
 Het belang van een communicatief slagvaardig, opvallend maar ook praktisch verpakkings ontwerp is dus erg groot. Het is immers ook nog eens een mooi marketing moment. Daar zijn we ons hier in Nijmegen héél bewust van.

Waarom Reynhard?

Reynhard is een Verpakkings Ontwerpbureau midden in Nijmegen dat zich onderscheidt met krachtig, ongecompliceerd en strategisch verpakkings ontwerp met heldere boodschap en hoge herinneringswaarde.

Werkwijze

Elkaar leren kennen is de basis voor een goed eindresultaat. Om deze reden wordt eerst samen gekeken naar het product, de visie van het merk en de doelgroep. Dan bepalen we ons doel en brengen we in kaart hoe er te komen.
In de ontwerpfase die volgt, wordt gekeken naar gebruiksgemak, positie in het schap, transport of zelfs materiaalreductie. Dit blijkt lang niet altijd vanzelfsprekend, maar hier wordt daar anders over gedacht. Want goed verpakkings ontwerp is grotendeels een kwestie van logisch nadenken.

SERVICES

Graag gaat Reynhard voor jou aan de slag. En dat kan op meerdere vlakken. Bekijk hieronder de diensten en services.
– Analyse van een bestaand packaging design
– Creatief en effectief packaging design
– Strategisch packaging design advies
– Materiaal advies voor packaging design
– Drukwerkgereed packaging design
– Packaging design dummies
– Packaging design visuals
– Structureel packaging design

Opdrachtgevers

Reynhard werkt voor grote én kleine, maar vooral ruimdenkende organisaties omdat er voor elk formaat een passende oplossing bestaat. Goed packaging design werkt altijd, op grote én op kleine schaal! Belangrijker is dat de opdrachtgever staat voor zijn product en dit op de juiste manier wilt verpakken.

Nieuwsgierig geworden?

Heb jij een product dat een goed Packaging Design nodig heeft en ben je nieuwsgierig geworden war Reynhard Verpakking Ontwerp Bureau Nijmegen daarin zou kunnen betekenen? Kom dan gerust langs hier op kantoor of mail of bel voor een inspirerend gesprek over jouw product, merk of organisatie met +31(0)24 420 06 44