WijnflesverpakkingCanon

Packagingdesign

Voor Canon Nederland verzorgde Reynhard het ontwerp van deze opvallende wijnverpakking. Inclusief smakelijke inhoud zijn deze als Kerst/eindejaarsgeschenk al hun relaties cadeau gegeven. Het grafische uiterlijk, maar vooral ook de vouwwijze van het honingraatkarton geeft het geheel een unieke uitstraling. Met de juiste snijwijze kan uit slechts één plat stuk karton eenvoudig een driedimensionale verpakking gevouwen worden. Elke goede fles wijn blijft zo uitstekend beschermd terwijl het toch lekker opvalt. Een aandacht trekkende entré op elk feestje dus! 

Deze wijnflesverpakking is het prachtige gepatenteerde alternatief voor hetgeen reeds in de markt verkrijgbaar is. De standaard papieren zak of het wijnkistje hebben er een concurrerend broertje bij! Temeer omdat, vanaf begin 2016, de plastic draagtas belast wordt. Ook bij de slijter of wijnhandel.

Canon Nederland

Hoewel Canon Inc. van origine een Japanse producent is van een veelheid aan optische en elektronische apparatuur, waaronder fotocamera’s en videocamera’s, zijn de ook groot in printers. Met name industriële printers is booming de afgelopen jaren. Hiermee kunnen tal van materialen en oppervlakten voorzien worden van print. Dit kan op kleine én grote schaal en met gebruik van minimale ruimte. Waar voorheen een industrieterrein nodig was voor bepaalde print producties, voldoet nu de drukkerij om de hoek. Wel zo handig, praktisch en minder milieu belastend.

meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44