LijnVerpakkingenFirstplast

Packagingdesign

De nieuwe lijn verpakkingen van ASO Europe is een feit! Op Medica 2016 in Düsseldorf presenteert ASO Europe het nieuwe verpakkingsontwerp van hun private label First Plast. Niet onaangenaam dat Reynhard het Packaging Design én de nieuwe merkidentiteit mocht leveren!

Deze nieuwe lijn verpakkingen heeft een bijzondere uitstraling. Niet alleen de grijze papiersoort springt in het oog, ook de vorm van de verpakking is uniek binnen de branche. Het maakt namelijk gebruik van een vouwtechniek die ook te zien is bij gondeldoosjes/pillow boxes. Deze doosjes worden voornamelijk bij het verpakken van bijouterie gebruikt. Maar in de branche van de medische producten is dit nog een unicum.

Over Aso Europe

ASO Europe is bekend van een breed scala aan producten speciaal ontwikkeld en ontworpen voor de Europese retail en medische markt. Nederlandse merken zoals Etos hebben hun producten in het schap. Het is onderdeel van de wereldwijd opererende ASO Group, met wortels in Japan. De hoofdzetel is nu gevestigd in Sarasota, Florida. Van daaruit opereert het in de Verenigde Staten, Mexico (Juarez), Filippijnen (Cebu), en dus ook Europa. Ongetwijfeld liggen één of meerdere van hun producten bij u in huis!

Meer verpakkingsontwerp zien? Vindt het hier.

meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44