Merkidentiteit

Eenmerkismeerdaneenlogoalleen!

Reynhard is van mening dat een merkidentiteit of huisstijl meer is dan een logo alleen. Een logo is slechts een onderdeel van het unieke verhaal dat verteld moet worden. Een succesvolle merkidentiteit bestaat namelijk ook uit de juiste merknaam, merkstijl en merktaal. Ook zonder logo moet jouw merk of organisatie herkenbaar zijn.

Werkwijze

Elkaar leren kennen is daarvoor altijd de juiste basis. Dan begin je immers met samen duidelijke keuzes te maken. Wat voor type organisatie ben je en wie is de doelgroep? Waar zit deze en hoe kunnen we ‘m het beste bereiken? Dan bepalen we ons doel en brengen we in kaart hoe er te komen. Deze werkwijze resulteert uiteindelijk in een geloofwaardig fundament onder jouw totale communicatie. Zo kun je jouw merk of organisatie succesvol verder ontwikkelen.

opdrachtgevers

Reynhard werkt voor grote en kleine organisaties omdat er voor elk formaat een passende oplossing bestaat. Een goed idee werkt altijd, in het groot én in het klein! Belangrijker is dat opdrachtgevers staan voor wat ze doen en dit op de juiste manier willen uitdragen. Hiervoor wordt onderscheidend en ongecompliceerd ontwerp geboden met heldere boodschap en hoge herinneringswaarde.

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs, mail of bel voor een inspirerend gesprek over jouw product, merk of organisatie met
+31(0)24 420 06 44.