NieuweMerkidentiteitMarianTellers

Merkidentiteit

Logopedie Marian Tellers

Logopedie Marian Tellers selecteerde Reynhard als hèt ontwerpbureau voor een compleet nieuwe huisstijl. Deze praktijk, voornamelijk gericht op kinderen met stoornissen op het gebied van taal, spraak, stem en gehoor, heeft vestigingen verdeeld over Arnhem en Nijmegen. Een mooi, gezond en middelgroot bedrijf dus. En klaar voor een nieuwe merkidentiteit!

Nieuwe Merkidentiteit

Een huisstijl is meer dan een logo alleen. Daarom is gekozen het landschap tussen de twee steden als basis voor het hele grafische ontwerp te nemen en een hieraan gerelateerd pakket aan illustratieve elementen te ontwikkelen. Deze benadering zorgt ervoor dat zowel de doelgroep als de mensen binnen de organisatie herkenning vinden in de nieuwe communicatiestijl. Een absolute meerwaarde. Op menselijk niveau én qua marketing.

Locaties zijn met kleur gelabeld en de achterzijde van elke huisstijldrager is een deel uit het landschap dat eindeloos aan elkaar gelegd kan worden. Dit illustratieve ontwerp zorgt voor een professionele en tevens speelse huisstijl, eenvoudig en herkenbaar te implementeren voor alle toekomstige huisstijldragers.

meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44