Flespakket.nlBrandIdentity

Merkidentiteit

Flespakket.nl

Flespakket.nl is onderdeel van PostNL, maar heeft een heel eigen Brand Identity gekregen. Hiermee breidt deze oerhollandse postgigant zijn services uit, geheel gericht op de toekomst. Want ben je een regelmatige verstuurder van flessen, dan weet je hoe riskant dit is. De fles kan om tal van redenen breken onderweg. Met Flespakket behoort dit tot de verleden tijd. Webshops kunnen vanaf nu online eenvoudig verzendlabels aan maken en bijpassende dozen bestellen. Een flespakket komt gegarandeerd goed aan. Goed nieuws dus voor alle eigenaren van een slijterij, wijnhandel of webwinkel!

Brand Identity

Maar een goede service laat zich niet vanzelf vermarkten. De juiste offline én online uitstraling helpt daar bij. En die van Flespakket mocht wel wat sterker. Daarvoor kwam Reynhard om de hoek kijken, aangezien PostNL al enkele jaren een relatie is. Zo is een betere, frissere en meer eigentijdse merkidentiteit neergezet met dito iconen, pictogrammen en illustraties. Ook de productfotografie heeft een upgrade gekregen.

Check het ook eens op Flespakket.nl. Hier is weer een prachtig online resultaat neergezet, zowel in structuur als uitstraling!

Meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44