InrichtingHealthValleyEvent2019

Marketing

Design Matchmaking Café en eventmarketing

Daar stond hij dan, het Matchmaking Café van het Health Valley Event 2019! Een totaalconcept voor de inrichting, inclusief wanden en overige marketing uitingen. Dankzij deze ludieke vorm van eventmarketing waren alle 1500+ bezoekers in de gelegenheid elkaar op een laagdrempelige wijze te leren kennen en succesvol te netwerken. Want dat blijkt altijd weer de uitdaging.

De inrichting van de bar, de opvallende beursflyers, boarding, kekke wandlapjes én kleding voor de ober werkten uitstekend! Natuurlijk ook vanwege de top-klasse barista en de onweerstaanbare geur van overheerlijke koffie!

Health Valley

Health Valley is hét innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health. Hier ontmoeten, verbinden en versterken bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden elkaar. Hiermee is innovatie, de markt en ondernemerskracht goed gebundeld voor een onmiskenbare impuls aan de zorg. Het hoofdkantoor van Health Valley is in Nijmegen te vinden.

Het Health Valley event 2019

Health Valley organiseert maandelijks grote en minder grote events. Echter kan er maar eentje de grootste zijn. Daar gaat alles samenkomen! Het Health Valley Event 2019 is dan ook een jaarlijks terugkerend fenomeen. Hiervoor is alleen het Pathé theater in Nijmegen groot genoeg. In de hallen en conferentieruimten van het complex draait alles om netwerken en het vinden van de juiste connecties t.b.v. innovatie. Zo wordt samen een nóg betere gezondheidszorg gecreëerd. Voor nu, morgen en de toekomst!

Er wordt nog véél meer gedaan voor Health Valley Netherlands. Check het hier.

Meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44