EliudKipchoge,hétboek

Marketing

Print

Hét boek ter viering van de snelste officiële marathon ooit geregistreerd door de grootste afstandsloper aller tijden: Eliud Kipchoge. Iemand die de geschiedenis steeds opnieuw definieert met voorheen ondenkbare prestaties. Op 25 september 2022 was het Eliud Kipchoge die in Berlijn, met een tijd van 2:01:09, een nieuw wereldrecord neerzette. Daarmee verwijderde hij zich maar liefst 30 seconden van zijn eigen wereldrecord uit 2018. Ongekend! En wat een eer dat wij het grafisch ontwerp, de layout én het drukwerk van dit zinnenprikkelende boek mochten verzorgen!

Je wordt meegenomen in hoe Eliud Kipchoge zijn eerste stappen naar zijn nieuwe wereldrecord zet. Je klimt in zijn hoofd tijdens de laatste kilometers van de race en staat even stil bij de prachtige reis die Eliud en zijn team hebben afgelegd om het ultieme doel in hardlopen te bereiken. Geniet van een boek vol schitterend beeldmateriaal van het trainingskamp van Global Sports Communication in Kaptagat, Kenia tot de straten van Berlijn.

Het design van het boek is volledig gebaseerd op de data die de wereld-prestatie van Eliud Kipchoge met zich meebracht. De breedte van de binnenwerk van het boek is bijvoorbeeld 201,09 millimeter (de wereldrecordtijd), de hoogte is 25 centimeter (de datum). En de witruimte tussen de kern van het boek en de tekst is 22 millimeter (het jaartal). Daarnaast is de witruimte rond elke foto 9 millimeter (de maand) en de afstand tussen van de onderste foto tot de rand van het boek is 20,89 millimeter (de gemiddelde snelheid van Eliud). Had hij een andere tijd gelopen, dan was het formaat en design van het boek compleet anders geweest.

De cover, met het prettig in de hand liggende soft-touch laminaat en accenten van glimmend spot UV-lak, maakt het geheel mooi af. Het lijkt zo natte inkt, hetgeen mooi correspondeert met de zweetdruppels op het voorhoofd van Eliud.

Wereldrecord marathonloper Eliud Kipchoge zal op 17 april 2023 ook aan de start van de Boston Marathon. Door deze te winnen staan zullen vijf van de zes titels in de World Marathon Majors-serie op zijn naam hebben. Alleen New York is dan nog te veroveren. En wat mooi dat rond de Boston Marathon, in alle hectiek en feestelijkheden dit boek is gepresenteerd.

Wij werken al enige tijd voor topatleet Eliud Kipchoge. Eerder is bijvoorbeeld het boek ter ere van zijn wereld-record uit 2018 ontworpen. Tevens zijn er diverse boeken en marketing items ontwikkeld die het bestaan en presteren van het NN Running Team vieren. Hier maakt Eliud Kipchoge deel van uit.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44