EliudKipchoge,hetboek!

Print

Het is ongelooflijk! Een boek voor Eliud Kipchoge! Dé atleet die op 4 december tot IAAF Male Athlete of the year 2018 gekroond is. En vergeet niet het marathon wereldrecord dat hij in september in Berlijn heeft vermorzeld!

Ter gelegenheid van dit speciale moment in de marathon-geschiedenis, is een prachtig boek gerealiseerd. Dit drukwerk is, tijdens de IAAF Athletics Awards 2018 in Moncao, gepresenteerd. Het staat vol elegant beeldmateriaal van Dan Vernon, Manchester. Daarnaast is de tekst is verzorgd door Brits freelance journalist Steve Landells.

Het hele verhaal van deze Golden Marathoner wordt verteld in deze uitgave: van het trainen in Kaptagat Kenia tot de race door de straten van Berlijn en het neerhalen van de finishlijn. Dit niet alleen in beeld, ook de omslag van asfalt-achtig karton, het oranje lees/finish-lint, de preeg baserend op de zool van de schoenen die hij droeg tijdens de marathon zetten de boodschap kracht bij:

Eliud heeft definitief zijn voetafdruk achtergelaten in Berlijn én de sportgeschiedenis!

Eliud Kipchoge maakt deel uit van het NN Running Team. Daarvoor wordt ook jaarlijkst een prachtig NN Running Team jaarboek gemaakt!

Meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44