Marketing

Dekrachtigstevanallemarketingkrachten.

Marketing

Kwaliteit is de krachtigste van alle marketing krachten. Op lange termijn onthouden mensen je vooral daarvan. Maar het onder de aandacht brengen van jouw specifieke kwaliteit en relevantie kan vaak wel een handje geholpen worden.

Belangrijk daarvoor is echter dat jouw merkverhaal / brandstory goed op orde is. De meeste ondernemers hebben een vrij helder beeld van wie ze zijn, waar ze vandaan komen en waar ze heen gaan. Maar dat verhaal duidelijk communiceren naar de doelgroep blijkt vaak lastiger. Alleen als je weet wie je bent, hoe je je gedraagt en dat ook duidelijk beschreven hebt, kunnen jij en jouw organisatie dat goed en consistent naar buiten brengen.

De “tools” om dat verhaal te vertellen komen en gaan. Elke tijd heeft zijn eigen media en wijze van uiten. Het op de voorhand afkaarten van marketingdragers is daarmee zinloos. Er moet immers niet van alles maar wat ontwikkeld worden omdat iedereen het doet. Alleen wat relevant is voor jou en jou verder helpt. Het gaat er in essentie ook niet om wát er gemaakt wordt, eerder hoe het gemaakt wordt en waarom.

Hulp nodig of meer weten over marketing?

Ongetwijfeld is voor jouw merk, product of organisatie ook marketing-advies te geven. Maar daarvoor moeten we elkaar eerst voor leren kennen. Kom daarom langs, mail of bel voor een inspirerend gesprek met +31(0)24 420 06 44