MarketingBureau

Dekrachtigstevanallemarketingkrachten.

Marketing

Kwaliteit is de krachtigste marketing kracht van alle marketing krachten. Op lange termijn onthouden mensen je vooral daarvan. Maar het onder de aandacht brengen van jouw specifieke kwaliteit en relevantie kan vaak wel een handje geholpen worden.

Belangrijk daarvoor is dat jouw merkverhaal / brandstory goed op orde is. De meeste ondernemers hebben een vrij helder beeld van wie ze zijn, waar ze vandaan komen en waar ze heen gaan. Maar dat verhaal duidelijk communiceren naar de doelgroep blijkt vaak lastiger. Alleen als je weet wie je bent, hoe je je gedraagt en dat ook duidelijk kan omschrijven, kunnen jij en jouw organisatie dat goed en consistent naar buiten brengen.

De “marketing tools” om dat verhaal te vertellen komen en gaan. Elke tijd heeft zijn eigen media en wijze van uiten. Het op de voorhand afkaarten van marketingdragers is daarmee dan ook zinloos. Er moet immers niet maar van alles ontwikkeld worden omdat dat de trend is. Belangrijk is om alleen te doen wat relevant is voor jou en jou ook echt verder helpt. Het gaat er in essentie ook niet om wát er gemaakt wordt, eerder hoe het gemaakt wordt en waarom. Daar draait het hier bij Reynhard Ontwerp & Communicatie om.

Over Marketing Bureau Reynhard

Reynhard Ontwerp & Communicatie is een marketingbureau midden in Nijmegen. Maar of je het nu grafisch ontwerpbureau, reclamebureau, branding bureau of marketingbureau noemt, hier is dat om het even. Er wordt hier het liefst zo min mogelijk tijd besteedt aan dergelijk snobisme. Bovendien wisselen de termen voor wat hier gedaan wordt met elke tijdgeest. Welke naam je het beestje ook geeft, Reynhard is gewoon sterk in krachtig, ongecompliceerd en strategisch design met heldere boodschap en hoge herinneringswaarde. Dat staat los van tijd of trend. De focus ligt daarbij op packaging design, marketing en merkidentiteit. En op opdrachtgevers met moed en karakter!

werkwijze

Een gezonde samenwerking is de basis voor een goed eindresultaat. Elkaar leren kennen­ is dan ook essentieel. Want alléén samen maken we de juiste keuzes: over jouw kernwaarden en boodschap, maar ook over de doelgroep en hoe we deze kunnen bereiken. Het begint dus allemaal met een goed gesprek. Bijvoorbeeld hier op kantoor in Nijmegen.

Uiteindelijk gaan we kijken welke off- en online communicatiemiddelen het beste aansluiten op de vraag. Het is immers onverstandig om maar van alles te gaan ontwikkelen, puur omdat het kan. De essentie blijft om te doen wat voor jou relevant is en jou ook écht verder helpt. Het gaat er in eerste instantie dan ook niet om wát er gemaakt wordt, eerder hóe het gemaakt wordt en waaróm.

Reynhard realiseert Projecten van concept tot en met productie. Waar nodig wordt samengewerkt met vertrouwde partners om een optimaal eindresultaat te garanderen. Daarin wordt altijd nét even verder gekeken dan de wensen van de opdrachtgever. Want daar ligt vrijwel altijd de oplossing. Bovendien is dát ook hetgeen wat je van een creatief bureau mag verwachten.

Opdrachtgevers

Er wordt gewerkt voor grote én kleine organisaties omdat er voor elk formaat een passende oplossing bestaat. Een goed idee werkt altijd, in het groot én in het klein! Belangrijker is dat opdrachtgevers staan voor wat ze doen en hun betekenis op de juiste wijze willen uitdragen. Zo investeren we samen in de langdurige samenwerking die elk product of idee verder zal laten groeien.

 

Hulp nodig of meer weten over marketing?

Ongetwijfeld is voor jouw merk, product of organisatie ook marketing-advies te geven. Maar daarvoor moeten we elkaar eerst voor leren kennen. Kom daarom bij ons in Nijmegen langs, mail of bel voor een inspirerend gesprek met +31(0)24 420 06 44