DenieuweProductBrochure

Kleineoplagen!Geenmassa’smeervanhetzelfde.

De Product brochure

Wie zegt dat een product brochure niet meer van deze tijd is, bazelt. Het is vrij gemakkelijk om dergelijke traditionele marketing items als oubollig neer te zetten. Maar ondanks de digitalisering heeft een met aandacht ontworpen en gedrukte brochure een heel eigen waarde. Uiteraard naast een goede online presentatie. Het moet dan wel goed gebeuren en uniek zijn natuurlijk. Want de tijd van doorsnee oplossingen is voorbij.

De meerwaarde van een  product Brochure voor jou

Meer massa’s van hetzelfde is dus niet meer van deze tijd. Juist kleine oplagen! Iets kostbaarder per stuk wellicht, maar uiteindelijk gunstiger in totaal omdat de marketing-impact mijlenver groter is. Bijzonder materiaal, ’n bijzondere productiewijze of vorm zorgen ervoor dat een item minder snel in de prullenbak belandt. Deze kracht ontbeert de bulk en het past beter bij de tijd. Want niet alleen de kwaliteit van productie verbetert doorlopend, de wereld wordt minder fraai met hopen afval.

Daarnaast is een mooie kwaliteit productbochure waardering naar je doelgroep toe. Het laat zien dat je hen én jouw bedrijf, merk, product of organisatie serieus neemt. Dat maakt het uitdragen van jouw missie en relevantie ook een stuk eenvoudiger. Waar je ook bent. Een verhaal dat je meent komt immers uit je tenen. Dat geeft vertrouwen. En vertrouwen overtuigd!

Meer weten over een productBrochure

Ook voor jouw onderneming kan een Product Brochure ontwikkeld worden. Maar daarvoor moeten we elkaar eerst voor leren kennen. De ene Brochure is de andere immers niet. Kom daarom gerust langs hier in Nijmegen, mail of bel voor een inspirerend gesprek over jouw product, merk of organisatie met +31(0)24 420 06 44