CorporateIdentity

CorporateIdentityisméérdaneenlogoalleen!

Reynhard is van mening dat een Corporate Identity, huisstijl, branding of merkidentiteit meer is dan een logo alleen. Een logo is slechts een onderdeel van het unieke verhaal dat verteld moet worden. Een succesvolle merkidentiteit bestaat namelijk ook uit de juiste merkstijl, merknaam en merktaal. Ook zonder logo moet jouw merk of organisatie herkenbaar zijn.

Werkwijze

Elkaar leren kennen is daarom essentieel. Het begint immers altijd met samen duidelijke keuzes gemaakt worden. Wat voor type organisatie bent u en wie is de doelgroep? Waar zit deze en hoe kunnen we ‘m het beste bereiken? Dan brengen we in kaart hoe er te komen. Deze werkwijze resulteert uiteindelijk in een geloofwaardig fundament onder uw totale corporate communicatie. Zo kunt u uw merk of organisatie succesvol verder ontwikkelen.

opdrachtgevers

Reynhard werkt voor grote en kleine organisaties omdat er voor elk formaat een passende oplossing bestaat. Een goed idee werkt altijd, in het groot én in het klein! Belangrijker is dat opdrachtgevers staan voor wat ze doen en dit op de juiste manier willen uitdragen. Hiervoor wordt onderscheidend en ongecompliceerd ontwerp geboden met heldere boodschap en hoge herinneringswaarde.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar welke corporate identity voor jou passend is? Kom dan gerust langs hier in Nijmegen, mail of bel voor een inspirerend gesprek over jouw product, merk of organisatie met +31(0)24 420 06 44