WebDesignNijmegen

alsonderdeelvanjouwmarketing-mix

Een pakkend web design is een onmisbaar onderdeel van jouw marketing-mix geworden. Toch ook niet belangrijker dan alle ander uitingen van een merk. Het is immers van belang dat de hele communicatie van een organisatie op orde is en klopt met de merkovertuiging. Dat de taal die gesproken wordt ook écht van het merk zelf is. Om die reden praten wij hier in eerste instantie dan ook niet zozeer over alle technische ins-and-outs van een website, de conversie of de vindbaarheid… Dat zijn zaken die alleen maar met getallen te maken hebben maar niets zeggen over de kwaliteit van de website-bezoeker. Je kunt in jouw winkel immers tienduizend bezoekers hebben die niets kopen, of slecht één die wel iets koopt. Wij durven te beweren dat dat laatste een meer gunstige situatie is.

De bezoeker van kwaliteit wordt in de meeste gevallen dan ook aangetrokken door een branding en een wijze van communiceren die bij hém én het merk past. Merken zijn immers net mensen. Die gedragen zich op een bepaalde manier, communiceren op een eigen wijze en verzamelen daarmee een schare vrienden om zich heen die we klanten noemen. En dat stukje merken-communicatie, daar zijn wij goed in, zowel offline als online.

Om die reden bouwen we hier ook geen websites. Dat doen we met onze technische partners die daar héél goed in zijn. Daarom werken we daar ook al jarenlang mee samen voor diverse projecten. Wel verzorgen wij het web design omdat wij weten hoe de opdrachtgever denkt en doet, wat de boodschap is, wat de wensen zijn en hoe de branding in elkaar steekt. Daar ligt onze kracht.

Uiteraard wordt ook de technische realisatie van een website van begin tot eind door ons begeleid. Zo krijgen we een optimaal eindresultaat dat zowel technisch, als in vindbaarheid en branding helemaal op orde is.

wat kunnen we voor jouw web design betekenen?

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jouw web design kunnen betekenen?
Kom langs hier op kantoor in Nijmegen, mail of bel voor een inspirerend gesprek over jouw product, merk of organisatie met
+31(0)24 420 06 44.