WWW.COACHNUTRITION.NL

Merkidentiteit

De nieuwe www.coachnutrition.nl is live gegaan! En dat is goed nieuws voor iedereen die de goede voornemens voor dit kersverse jaar serieus neemt. Met deze opgefriste website van Coach Nutrition kunnen zij immers de komende 12 splinternieuwe maanden en alle maanden daarna eenvoudiger op een verantwoorde wijze een gezond gewicht blijven behouden.

Hoge kwaliteit producten, deskundige voedingscoaches voor de juiste begeleiding en een gratis voedings-app: alles is te vinden op een eigentijdse en overzichtelijke nieuwe website.

Coach Nutrition is dé deskundige partij in Nederland op het gebied van verantwoorde, gezonde en gevarieerde maaltijdvervangers. Ze zijn laagdrempelig, aanspreekbaar en recht voor zijn raap. Bovendien beschikt het bedrijf over een netwerk aan voedings coaches door heel Nederland. Er is dus altijd een deskundig voedingscoach in jouw buurt te vinden met dezelfde mindset.

Als ontwerp en branding bureau is Reynhard verantwoordelijk voor alle branding, de marketing en het verpakkingsontwerp dat de hele range aan producten van Coach Nutrition herkenbaar en onderscheidend verpakt. Dus ook voor alle online communicatie.

Check voor meer: www.coachnutrition.nl

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44