HealthValleyEvent2023

Marketing

Het jaarlijkse Health Valley Event is hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland. Het is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector. Dat bleek ook donderdag 30 maart 2023 weer! Het hele complex van Pathé Nijmegen stond in het teken “Transition in Healthcare”.

Opnieuw kwamen meer dan 800 bezoekers uit meer dan tien 10 verschillende landen in Nijmegen bijeen. Waar het andere jaren een driedaags event was, kwamen dit keer maar liefst 18 sessies met 73 sprekers op slechts 1 dag voorbij. Bezoekers hebben tevens de kans gekregen om op de beursvloer één van de 45 exposanten te ontmoeten die jou hun nieuwste zorginnovaties demonstreerden. En wellicht hebben ze hun match gevonden in één 100 matchmaking meetings! Een is daarmee een meer efficient event geworden dat ook doorlopend goed gevuld wats met bezoekers en activiteiten.

En net zoals voorgaande edities hebben wij hiervoor de hele event-inrichting en marketing uitstraling opgetuigd. Inclusief de eindact waar cabaretier Dolf Jansen bedolven is onder zo een 800 vouwvliegtuigjes waarop elke bezoeker zijn of haar hoogtepunt van de dag, innovatie of andere waardevolle bijdrage kon schrijven. Transitie in de Zorg heeft op deze editie letterlijk en figuurlijk een hoge vlucht genomen!

Al sinds enkele jaren is er een mooie samenwerking met deze innoverende opdrachtgever. Naast dat we samen telkens weer onderscheidende producties weten te realiseren die bijdragen aan betere zorg, is vorig jaar ook de gehele rebranding door ons gedaan. En, om niet te vergeten: we zijn trotse partner van Health Valley.

Bezoek ook eens: www.healthvalley.nl

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44