Nieuwjaarsgeschenk2020

Packagingdesign

Ook dit jaar weer hebben al die mooie, fijne relaties van het bureau een héél persoonlijk nieuwjaarsgeschenk gekregen. Gepersonaliseerd en al. Als dank voor een jaar vol prachtige, enerverende projecten. En dat is méér dan verdiend! Zeker na een (voor velen) stormachtig 2020.

Want wat een malle boel was dat! Daarom ook een nieuwjaarsgeschenk vol met iconen van twaalf maanden gekkigheid: een klein Trumpje, een Corona Cel, een gesloten Bar, Mondkapjes maar ook een ballon of baby. Er is immers niet alleen maar misère geweest. Voor menigeen is het een dolgelukkig jaar geweest waar een prachtig kind geboren is, mensen jarig waren of iemand zijn droombaan gevonden heeft.

Opdrachtgevers, toeleveranciers, het is om het even. Uiteindelijk doe je het allemaal samen met zo een ontzettend groot plezier. En hopelijk blijven we dat doen! Daarom is voor elk van hen een uniek nieuwjaarsgeschenk geproduceerd.

Nu de frisse wind der verandering van 2021 waait, gaan wij daartegen wederom geen muren bouwen. Eerder windmolens. Zo blijven we met z’n allen scherp, innovatief en relevant.

Maak er een mooi jaar van!

wel relatie maar geen nieuwjaarsgeschenk ontvangen?

Het kan zijn dat de post vertraging heeft of jouw cadeau op kantoor ligt terwijl jij thuis werkt. Laat het gerust weten. Dan kijken we wat we kunnen doen.

Nog geen relatie en volgend jaar óók verrast worden?

Kom dan in de komende 12 maanden langs om te kijken wat we samen voor jouw product, merk of organisatie kunnen neerzetten.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44