NieuwjaarsgeschenkNNRT

Packagingdesign

Nu iedereen lang genoeg in dit nieuwe jaar zit en alle post is aangekomen, kan dit eindelijk worden getoond: het 2020-2021 nieuwjaarsgeschenk dat is ontworpen voor het NN Running Team. Een driedimensionale gepersonaliseerde “BIB” met daarin de jaarkalender die belangrijke marathon data eengeeft.

Voor degenen die niet bekend zijn met hardloopevenementen: een BIB is een vel papier met een e-tag eraan. Dit prikt men op het shirt van de hardloper. Zo is nauwkeurig de timing van hardlopers tijdens een marathon vast te leggen. Daarnaast staat op de BIB staat ook een uniek BIB-nummer en de naam van de hardloper, gedrukt in grote lettertypen.

Het pakket verpakt de eveneens gepersonaliseerde jaarkalender met een brutaal uitgesneden singlet dat bungelend is. Het bevat magneten die elke ontvanger kan gebruiken om zijn BIB aan zijn shirt te bevestigen tijdens alle marathons die we (als het is toegestaan) gaan lopen in 2021.

Nike, IAAF, Maurten, NN Group en nog veel meer geweldige bedrijven die het NN Running Team ondersteunen, kregen dit pakket in hun brievenbus. Want ja, deze verpakking is brievenbusbestendig!

Voor het NN Running Team is nog veel meer gedaan. Check het hier uit. Wat een plezier om voor hen te werken!

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44