Webdesignwww.ergonjobs.nl

Merkidentiteit

Met de een splinternieuw webdesign voor www.ergonjobs.nl is de online aanwezigheid van Ergon Jobs helemaal in lijn met de corporate branding. Gedurende het jaar is voor deze opdrachtgever een geheel nieuwe visuele identiteit en positionering verzorgd. Daar mag een nieuw webdesign niet in ontbreken. Maar we weten het allemaal hoeveel tijd het kost: de design-fase, de technische implementatie en het rond krijgen vaan de content. Geweldig dat nu het resultaat van al dat harde werk bewonderd kan worden op www.ergonjogs.nl

De website is vanuit de verschillende landen, waar de technische professionals zich bevinden, te bezoeken in hun eigen taal. Ergon Jobs opereert immers internationaal. De website schakels automatisch over op de taal van de locatie waar de bezoeker zich bevindt. Dat is wel zo handig en ook optimaal voor de dienstverlening waar Ergon Jobs voor staat.

Over Ergon Jobs

Ergon Jobs is dé uitzendorganisatie binnen Nederland met een groot internationaal wervingsnetwerk voor bouw en techniek. Deze organisatie detacheert vaklieden voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Voorbeelden van projecten die ze onder hun hoede hebben zijn de Adam Toren in Amsterdam, The Wall in Utrecht of Palais des Nations in Genève. Ze weten hiervoor de juiste experts te vinden in vijftien verschillende landen binnen de EU! En hun prachtige hoofdkantoor op het Dobbelman-terrein in hartje Nijmegen is de plek waar vanuit het allemaal gebeurd.

En buiten dat alles: wat een plezier om met deze opdrachtgever samen te werken!

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44