InrichtingTV-StudioHealthValleyTV

Marketing

Health Valley Netherlands is in december 2020 gestart met Health Valley TV. En daarvoor is toch even een leuke inrichting voor de TV-studio ontworpen! Hiermee weten ze op enerverende wijze herkenbaar in contact te blijven met hun netwerk. Het is laagdrempelig en informeel. En met de juiste afstand kan zo toch gecommuniceerd worden met de doelgroep. Want juist in tijden van Corona is het voor deze invloedrijkste netwerk-organisatie binnen de zorg van belang het goede voorbeeld te geven en tegelijkertijd hun belangrijke rol te kunnen blijven invullen.

Omdat de TV-studio binnen het Radboud UMC meerdere doelen dient, was het van belang dat de studio eenvoudig opgebouwd en afgebroken moest kunnen worden. Het liefst door de mensen van Health Valley zelf. Dus de wanden, stoelen, planten, lampen en alle andere onderdelen zijn eenvoudig uit de hoed te toveren voor elke nieuwe uitzending.

Daarbij mag de intimiteit natuurlijk niet verloren gaan. Ook de boodschap van kennis niet. Dit is benadrukt met een bibliotheek-achtige sfeer met boekenkasten, sfeervolle verlichting, borrelende laboratorium potten en een vleugje robotica. Maar uiteraard mag een Mickey Mouse, als ludiek detail, ook niet ontbreken. Een geintje en een glimlach hier en daar maakt immers alles mooier.

Voor Health Valley Netherlands is nog veel meer gedaan. Nieuwsgierig? Bekijk het hier.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44