RunningMateTrainingsboek

Print

Deze gepersonaliseerde Running Mate van het NN Running Team helpt je ongetwijfeld top-fit te blijven voor alle fantastische Marathons die 2022 voor ons in petto heeft! Het boekwerk laat trainschema’s en aantekeningen zien van grote Marathon Maistro’s zoals Eliud Kipchoge en Joshua Cheptegei. Dit gecombineerd met schitterende foto’s van trainings- en wedstrijdlocaties over de hele wereld en de ruimte om zelf wekelijks jouw eigen trainingsschema op te zetten, maakt dit de “must have” van 2022 voor elke Marathon Freak.

Maar eerst is het de eer aan alle waardevolle relaties van Global Sports Communication en het NN Running Team om een gepersonaliseerd exemplaar te mogen ontvangen. Elke uitgave is immers voledig op naam van de ontvanger. Dat verhoogt enigzins de druk om héél 2022 snelheid en conditie te behouden;-)

Het NN Running Team

Al sinds de oprichting van het NN Running Team in 2017 wordt er veel gewerkt aan de branding en marketing van het team. Grote hardloophelden als Eliud Kipchoge, Joshua Cheptegei, Abdi Nageeye en nog veel meer, passeren de revue. Wat een prachtige samenwerking, telkens weer. Deze Running Mate is wéér een project om met trots aan de vitrinekast toe te voegen!

bezoek ook eens: www.nnrunningteam.com

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44