EventmarketingHealthValleyEvent2022

Marketing

De afgelopen maanden is intensief gewerkt aan de complete rebranding van Health Valley Netherlands. Kleuren, beeldtaal, een subtiel gewijzigd logo, off- en online communicatie… het is allemaal door de mangel gehaald. Tot spreektaal aan toe. Dat geldt ook voor de eventmarketing van Health Valley Netherlands. Alles gebaseerd op de nieuwe merkpositionering en ambities voor de toekomst.

En tijdens het Health Valley Event 2022 is het nieuwe elan eindelijk getoond. Dat was nog best spannend. Temeer omdat het slechts vier weken eerder definitief duidelijk was of het allemaal wel door zou gaan! Dit uiteraard in verband met alle Corona gerelateerde maatregelen. Maar er is uiteraard alles op alles gezet om binnen alle beperkingen in tijd en productie het maximale te presteren en de complete eventmarketing op poten te krijgen. Zo is ook het Pathé Theater in Nijmegen voorzien van een frisse inrichting en branding.

Health Valley

Health Valley is hét netwerk van Oost-Nederland als het gaat om zorg en innovatie. Zorginstellingen, kennisinstellingen, bedrijfsleven en overheden worden hier samengebracht om de zorg van morgen mogelijk te maken en innovatie te versnellen.

Al enkele jaren wordt er gewerkt voor deze fantastische opdrachtgever. En telkens weer weten we gezamenlijk onderscheidende producties te realiseren die bijdragen aan betere zorg. Dit doel wordt ook van harte gesteund. We zijn dan ook niet voor niets Partner van Health Valley.

Bezoek ook eens: www.healthvalley.nl

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44