radioverpakkingSmurfitKappa

Packagingdesign

Parenco is overgenomen door de Ierse papiergigant Smurfit Kappa. Dat is gedaan om samen sterker te staan in de wereld van papier. Reden daarvoor is dat het Renkumse Parenco één van hun papiermachines heeft omgebouwd t.b.v. productie van het basismateriaal voor golfkarton. Hier is grote vraag naar door de vele internetbestellingen. Om alle medewerkers zich comfortabel te laten voelen met het idee van de overname, zijn enkele marketing items ontwikkeld, waaronder deze ludieke radio verpakking.

De radio verpakking ademt het product waar Smurfit Kappa Parenco voor staat. Ook voor het basismateriaal van dit honingraatkarton is de papierfabriek immers verantwoordelijk. Daarnaast is een dergelijk opvallend geschenk dé manier om alle harde werkers op het fabrieksterrein op vriendelijke wijze kennis maken met Smurfitt Kappa. Het is immers geen sinecure: dat je oude werkgever overgenomen wordt door een nieuwe. Dat kan voor menigeen lastig zijn. Maar hiermee kan iedereen vol vertrouwen kijken naar een toekomst waar muziek in zit!

Smurfit Kappa

Smurfit Kappa Group is een Ierse multinational binnen de papier industrie. De focus ligt daarbij voornamelijk op verpakkingen. Het bedrijf is ontstaan uit een fusie van Jefferson Smurfit en Kappa Packaging. De multinational is in vijfendertig landen in Europa en Latijns-Amerika actief en heeft het hoofdkantoor in het Ierse Dublin.

Voor Smurfit Kappa wordt meer gedaan. Bekijk het hier.

Meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44