LeafletPrimeParkinson

Marketing

Het Prime Parkinson onderzoek van het Radboud UMC loopt al enkele jaren meer dan voortreffelijk. En dat is grotendeels te danken aan alle deelnemers die zich vrijwillig aangemeld hebben. Om deze reden worden ze allemaal persoonlijk hartelijk bedankt met een fraai uitgegeven mailing! Deze leaflet is dan ook meer dan een standaard flyer. De drukwerk is gevouwen zoals ook gedaan wordt bij landkaarten. De inhoud laat immers ook de route zien van waar het onderzoek vandaan komt en waar het nog heen gaat.

Onderzoekers Bas Bloem en Sirwan Darweesh nemen in deze leaflet het woord en tevens wordt inzichtelijk gemaakt wat er nog zoal verwacht kan worden op de weg naar 2024. Want dan is naar verwachting het onderzoek afgerond.

Over PRIME Parkinson

Parkinson is een ziekte die voor elk individu anders verloopt. Ook de zorg die ontvangen wordt, kan bij iedereen verschillen. Bijvoorbeeld in aanbod, kwaliteit of simpelweg in organisatie. Dit alles lijkt afhankelijk te zijn van waar iemand in Nederland woont. Maar of dat echt zo is? Juist door te leren van deze verschillen willen de onderzoekers beter begrijpen wat bijdraagt aan de kwaliteit van leven van mensen met parkinson. Dat is waar PRIME Parkinson van het Radboud UMC allemaal om draait.

Benieuwd naar wat er allemaal nog meer voor deze opdrachtgever gedaan is? Check het hier.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44