MarketingHealthValleyEvent2021

Marketing

Alles is anders in Event-land het afgelopen jaar. We missen het allemaal: die fraai ingerichte locaties, die “echte” face-to-face ontmoetingen, dat amicale en dat roddeltje zo nu en dan. Prachtige online technieken vinden hun weg. Zodat het tóch mogelijk blijft elkaar te ontmoeten. Maar hoe maak je nu van een online event meer dan een digitale beleving? Dat doe je door de twee op de juiste wijze te koppelen.

Voor Health Valley hebben we daarom een Health Valley Event 2021 “experiencebox“ vol met verrassingen ontwikkeld! Wie zich snel aanmeldt, maakt kans op een van de vierhonderd unieke exemplaren. Deze wordt dan, geheel gepersonaliseerd, bij de betreffende bezoeker thuis in de brievenbus geleverd.

Het pakket bestaat uit een bordspel. Hier loop je met jouw pionnetje, gedurende de dag en conform programma, van ruimte naar ruimte. Daar is telkens een luikje open te trekken met daaronder een klein presentje. Deze attentie met begeleidend tekstkaartje versterkt de boodschap van het moment en de kamer.

In een normale event situatie zou je ongeveer dezelfde kamers bezoeken. Dat begint bij jouw eigen kleedruimte thuis. Van daaruit neem je immers ritueel jouw goede “look” mee. Via de Plenary Hall, het Matchmaking Café en de Exhibition Area belandt je uiteindelijk in de Gym. Deze laatste is uiteraard toegevoegd om toch gezonde beweging te krijgen na een dag zittend online “eventing”.

Onder energieke online begeleiding van Dolf Jansen wordt je zo, de dag doorgeloodst. De juiste mix van on- en offline, gecombineert met het feit dat jouw naam op het bordspel staat, levert zo een unieke beleving op. Daarmee is het online Health Valley Event 2021 meer dan een digitale beleving!

Voor Health Valley wordt nog veel meer gedaan. Nieuwsgierig? Bekijk het hier.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44