PRIMEParkinsonBrochure

Print

Het Nederlandse zorgsysteem staat vollop in de belangstelling. Nooit eerder is het zo duidelijk geweest dat deze sector van vitaal belang is voor heel Nederland. En zelfs tijdens deze hectische Corona Crisis is het Radboud UMC met PRIME Parkinson een onderzoek begonnen naar de kwaliteit van zorg voor mensen met Parkinson.

Want Parkinson is een ziekte die voor elk individu anders verloopt. Ook de zorg die ontvangen wordt, kan bij iedereen verschillen. Bijvoorbeeld in aanbod, kwaliteit of simpelweg in organisatie. Dit alles lijkt afhankelijk te zijn van waar iemand in Nederland woont. Maar of dat echt zo is? Juist door te leren van deze verschillen willen de onderzoekers beter begrijpen wat bijdraagt aan de kwaliteit van leven van mensen met parkinson. Dat is waar PRIME Parkinson allemaal om draait.

Daarbij hoort uiteraard een brochure die deze positieve doelstelling op de juiste wijze in beeld brengt. Geen negativiteit dus, juist positiviteit en een oplossingsgericht karakter. Want Parkinson mag dan wel een lastige ziekte zijn, het is ook onderdeel van ons bestaand. De oplossing ook!

Voor het Radboud UMC is nog veel meer gedaan. Check het hier.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44