WebdesignGevelpersoneel.nl

Merkidentiteit

De nieuwe website van Gevelpersoneel.nl is online. Eerder is voor dit label de hele rebranding gedaan, van logo tot wagenpark. En daar hoort natuurlijk ook een webdesign bij dat aansluit op die nieuwe uitstraling. Gevelpersoneel is vanaf heden ook een frisse eigentijdse online aanwezigheid, niet complexer gemaakt dan dat nodig is, eerlijk en oprecht.

Over Gevelpersoneel

Gevelpersoneel.nl is onderdeel van Ergon Jobs en dé specialist in Nederland op het gebied van flexibele arbeid in de gevelbranche. Deze organisatie detacheert vaklieden voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten en heeft kennis van alle type gevels en constructies. Denk daarbij aan kunststof of aluminium kozijnen, dak- en gevelbeplating, vliesgevels, glas en metaal. Voorbeelden van projecten die ze onder hun hoede hebben zijn de Adam Toren in Amsterdam, The Wall in Utrecht of Palais des Nations in Genéve. En dat doen ze allemaal vanuit hun prachtige nieuwe pand op het Dobbelmanterrein in hartje Nijmegen.

Voor Ergon Jobs als paraplu-merk is in een eerdere fase ook de volledige re-branding gedaan. Dus ook het webdesign. Vanuit het branding systeem dat ontwikkeld is, kunnen alle huidige en toekomstige labels de juiste visuele uitstraling krijgen.

Voor deze opdrachtgever wordt nog veel meer gedaan. Bekijk het hier.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44