Notebook:NotesFortheLongRun

Marketing

Met alweer één heel jaar vol sportieve hoogtepunten voor de boeg, komt een uniek notebook niet ongelegen! Zo kunnen alle briljante ideeën en herinneringen van de komende 12 maanden weer mooi neergepend worden. Dat gaan niet alleen getuigenissen zijn, het zullen op den duur ook de bouwstenen blijken van een glorieus NN Running Team jaar!

Dit notitieboek, in limited edition, is dan ook naar een zeer select gezelschap gestuurd. Gepersonaliseerd en wel. Want juist diegenen die niet gaan voor de korte afstand, maar focussen op de lange termijn, zijn een “Notebook For the Long Run” waardig.

Naast de pagina’s voor de krabbels zijn er prachtige beelden in te vinden van al die helden die van 2019 zo een schitterend marathon-jaar hebben weten te maken.

Dit is pure offline target-marketing. Het gaat immers niet alleen naar speciaal daarvoor geselecteerde personen, het is ook nog eens op maat gesneden voor elke ontvanger afzonderlijk. De unieke brievenbus-vriendelijke verzendverpakking maakt het helemaal gemakkelijk. Het kan zo met de reguliere post op de plaatst van bestemming aankomen. Bovendien wordt het drukwerk goed beschermd en de unieke branded uitstraling maken van dit marketing item een écht bewaar object. Hiermee minder afval, minder kosten, meer branding en een langer marketing-effect! Allemaal heel logisch!

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44