NieuweBrandingKarinJensma

Merkidentiteit

Karin Jensma heeft vanaf vandaag een hele nieuwe branding! Dit Zutphense bureau begeleid mensen en teams bij oplopende spanningen op de werkvloer. Denk bij services aan persoonlijke begeleiding, team-coaching en mediation. Dit wordt gedaan binnen verschillende organisaties, van onderwijsinstellingen tot gemeenten.

De nieuwe huisstijl grijpt terug naar het verleden om zo de toekomst vorm te geven. Karin Jensma is in 2000 immers gestart als bureau Scarabee. Daarna is ze jaren partner geweest van bureau Mekander. De meander, die bij dit bureau als logo gevoerd wordt, is in deze nieuwe branding terug te zien op de rug van de scarabee. Heel subtiel. Eigenlijk zie je het alleen wanneer je beide bedrijven en logo’s kent. Maar dat is helemaal niet erg. Het zijn simpelweg stukjes verleden die zorgen voor een nieuwe toekomst. Zo heb je tenminste een helder verhaal waarmee die verbonden is aan jouw track-record.

Zoals altijd wordt hier niet alleen een zo uniek mogelijk icoon of visueel systeem ontwikkeld bij opdrachten voor huisstijlen, bij elke branding wordt ook de typografie speciaal getekend. Dit bewaakt alle uniciteit! In dit geval is de logo-type geheel in tune met de vormen van de scarabee.

Bezoek ook eens: www.karinjensma.nl

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44