jaarboekNNRunningTeam

Print

Er is potverdikkie toch weer even een mooie uitgave gerealiseerd! Een prachtige nieuwe en derde editie van het NN Running Team jaarboek! Want tsjongejonge, wat een beeldmateriaal weer. Daarmee kunnen we onmogelijk al die prachtige sportmomenten vergeten! Het jaar stond er immers bol van.

Denk terug aan Eliud Kipchoge die in Wenen zomaar even als eerste mens op aarde een Marathon onder de twee uur liep. Of een Joshua Cheptegei, die op de Hercules 5 kilometer in Monaco, het vorige wereldrecord van de Keniaan Rhonex Kiprutomet met 27 seconden verbeterde! En om niet te vergeten de pachtige beelden van trainingen in Afrika. Zelfs met een drone gefilmd en gefotografeerd dit keer.

Maar ook is de hypermoderne online MA RA TH ON die het NN Running Team samen met Maurten organiseerde, te zien. Werledwijd gelopen door meer dan 106 000 deelnemers uit 100 landen! Uiteraard omdat we dan wel door een Corona pandemie gelimiteerd mogen zijn, maar dat de drang om samen te rennen niet minder maakt.

Zo kunnen we door en doorgaan…Kon al het beeld maar geplaats worden! Maar geniet in dit jaarboek gewoon van de scherpste selectie. Sport-liefhebber, marathonrunner of fotofanaat… om het even. Dit boek, dat in samenwerking met Global Sports Communication en Nationale-Nederlanden ontstaan is, geeft voor ieder geweldige kijk- en lees-ervaring!

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44