Kauwgomverpakking2021

Packagingdesign

Potverdikkie, wat een jaartje was dat zeg! Een 2021 om nooit te vergeten. Dat het bureau daar weer op een mooie wijze doorheen gekomen is, ligt niet het minst aan al die mooie relaties die daar hun steentje aan bijgedragen hebben. Samen hebben we immers succesvol onze tanden weten te zetten in alle schitterende projecten die dit jaar rijk was. Aan hen dus alle lof! Om die reden worden ze ook allemaal persoonlijk bedankt met een uniek gepersonaliseerd geschenk.

Met deze 12 frisse nieuwe bites, verpakt in alle kleuren die in de projecten van 2021 toegepast zijn, kunnen we ons vast gaan bijten in een gloednieuw 2022. En we gaan er toch zeker weer eensgezind en vakbekwaam een mooi jaar van maken? We gaan praten, lachen en vooral naar elkaar luisteren om zo weer spraakmakende projecten te realiseren. En als het even kan, doen we dat ook weer onbezonnen veilig zonder mond-bedekking. Want monden mogen gezien worden met alles wat we ermee te zeggen hebben.

Maak er een mooi jaar van dat in geen woorden te beschrijven zal zijn!

wel relatie maar geen nieuwjaarsgeschenk ontvangen?

Het kan zijn dat de post vertraging heeft of jouw cadeau op kantoor ligt terwijl jij thuis werkt. Laat het gerust weten. Dan kijken we wat we kunnen doen.

Nog geen relatie en volgend jaar óók verrast worden?

Kom dan in de komende 12 maanden langs om te kijken wat we samen voor jouw product, merk of organisatie kunnen neerzetten.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44