Jouweigenweg2024

Marketing

Een nieuw jaar alweer! Tweeduizend vierentwintig, twaalf kersverse maanden die voor ons liggen. In zijn geheel daar om nieuwe wegen in te slaan. Of om een goed gekozen bestaande route voort te zetten. Om het even, zolang het vooral jouw eigen weg 2024 is. En wij helpen daar een handje bij! Net zoals dat alle dierbare opdrachtgevers en producenten, groot en klein, ons telkens helpen om onze eigen weg te kunnen blijven gaan. Zoals ieder jaar danken wij hen daar dan ook hartelijk voor!

Daarom kreeg iedere relatie weer een gepersonaliseerd nieuwjaarsgeschenk. Met alvast vier wegdelen. Daarmee worden ze in het nieuwe jaar op weg geholpen. De route bepalen ze zelf, zolang ze met het zelf te bouwen autootje maar op het padje blijft. En wanneer ze in 2024 weer langkomen, krijgen ze bij élk bezoek, zolang de voorraad strekt, gewoon een nieuw aanvullend wegdeel. Zo helpen we elkaar blijvend op weg in elk marketing-, verpakking-, branding- of communicatie-traject.
Want de veranderlijke route die “toekomst” heet, baant zich onherroepelijk een weg door het landschap van ieders bestaan. Maar je raakt niet verdwaald in de toekomst zolang je jouw eigen weg blijft gaan. Toch?
 
Laten we, óók in deze nieuwe 365 dagen, creatief, gedreven en vakbekwaam, lekker uit de bocht blijven vliegen!  En er op hopen dat óók in 2024 niet alle wegen alleen maar naar Rome blijken te leiden.

 

WEL RELATIE MAAR GEEN NIEUWJAARSGESCHENK ONTVANGEN?

Wellicht dat de post vertraging heeft of de postbode jouw brievenbus niet heeft mogen bereiken. Laat het gerust weten. Dan kijken we wat we kunnen doen.

NOG GEEN RELATIE EN VOLGEND JAAR ÓÓK VERRAST WORDEN?

Wil je ook op weg geholpen worden met jouw merk, product of organisatie? Sjees dan in de komende twaalf maanden naar ons bureau in Nijmegen zodat we kunnen zien welke route voor jouw relevant en succesvol is. Je ontvangt dan vanzelfsprekend volgend jaar ook een verrassende attentie.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44