JaarboekNNRunningTeam

Print

Het was weer een héél mooi en succesvol jaar voor het NN Running Team. Het nieuwe jaarboek brengt dat prachtig in beeld. Hierin zie je hoe Eliud Kipchoge in Berlijn zijn wereldrecord vestigt en hoe Joshua Cheptegei zijn zege behaalt bij de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Maar vergeet ook al die andere teamgenoten niet! Met honderdvijftig top drie posities in achtentwintig landen wereldwijd! Momenten van pure sport emotie, gevangen in beeldmateriaal van fotograaf Dan Vernon (UK), samengebracht in een prachtig nieuwe editie.

Het NN Running Team

Het NN Running Team is het eerste professionele runningteam ter wereld. Zestig atleten uit vijftien verschillende landen vormen één team. Ze krijgen daarmee toegang tot coaching, medische begeleiding en ondersteuning op het gebied van voeding. Deze aanpak heeft de afgelopen twee jaar geleid tot tal van sportieve successen. Ook dit seizoen start meteen geweldig tijdens de London Marathon 2019. Eliud Kipchoge heeft daar zijn vierde overwinning binnengesleept!

NN Group en Global Sports Communication

Twee jaar geleden vonden NN Group en Global Sports Communication elkaar in één en dezelfde passie, namelijk het verbeteren en professionaliseren van de rensport. Dat bleek geen verkeerde match! Op de tweede verjaardag van het NN Running team hebben NN Group en Global Sports Communication daarom de samenwerking met drie jaar verlengd, tot en met 31 december 2022. Op naar meer mooie jaren sport én succes!

Check ook eens: www.nnrunningteam.com

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44