NNRunningTeamjaarboek

Print

Wat een project en wat een boek! Op 6 april 2017 kondigde Global Sports Communication en NN Group het NN Running Team aan. Het eerste professionele running team ter wereld! Nu is er, ter ere van precies één héél jaar NN Running Team, een prachtig fotoboek ontwikkeld. Maarliefst 92 pagina’s geven een unieke inkijk in 12 maanden sport waarin maarliefst 52 overwinningen werden behaald. Hieronder drie World Marathon Majors en twee wereldtitels.

Op prachtig beeldmateriaal van fotograaf Dan Vernon (UK) zie je hoe marathon-helden als Eliud Kipchoge, Geoffrey Kamworor en nog vele anderen trainen in Afrika, mondiaal marathons rennen en vooral samen een succesvol team vormen. Kijk wat er allemaal in een jaar bereikt is bereikt. Op naar een nieuw jaar succes!

Het NN Running Team

Het is altijd de droom van Olympisch sporter Jos Hermens geweest om een team als dit te op te zetten. Samen met het Nijmeegse sportmanagement bedrijf Global Sports Communication, dat hij na een actieve carrière als topatleet eigenhandig uit de grond heeft gestampt, is hij de alliantie met Nationale Nederlanden aangegaan. Dit prachtige team vol met grote namen is daarvan het succesvolle resultaat.

Er wordt nog veel meer werk gedaan voor deze sportieve opdrachtgever. Bewonder het hier.

Check ook eens: www.nnrunningteam.com

Meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44