HealthValleyEvent2024

Marketing

Het Health Valley Event 2024 is een feit. Deze “Transition in Healthcare” editie markeerde het 15e jubileum! Net als elk jaar in maart was de hele locatie van Pathé Nijmegen, één dag lang, dé hotspot voor alles en iedereen die zich inzet voor goede zorg en innovaties binnen de zorgsector. Denk daarbij aan robotica, goed toegepaste artificial intelligence of simpelweg het ontwikkelen van de juiste beleidsvisie die goede en betaalbare zorg in de toekomst ook nog mogelijk maakt. En ook dit jaar mochten we, voor dit schitterende event, de hele inrichting en visuele uitstraling van de off- en online marketing verzorgen.

Het was dan ook weer een gesmeerd feestje. Zo een 62 sprekers en 22 workshops waren verdeeld over de diverse zalen en foyers die de locatie rijk is. Daar kon een pluriform publiek bestaande uit kennisinstellingen, zorginstellingen, ondernemers én overheden weer de meest zorg-innoverende dag van het jaar beleven. Op naar een nieuw jaar van samenwerking.

Al een jaar of zes is er een mooie samenwerking met Health Valley. Daarin is ook hun rebranding gedaan. En omdat we al zo lang plezierig samenwerken, zijn we ook trotse partner van Health Valley geworden. Zo versterken we elkaar. Laat dat nou precies het doel en de relevantie van deze organisatie zijn.

Bezoek ook eens: www.healthvalley.nl

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44