NNRunningTeam“TheFive-YearRun”

Print

De jaren vliegen voorbij wanneer je marathons rent! Zo lijkt het. Het NN Running Team, ze bestaan alweer vijf jaar! Tjonge jonge! En alle vijf de jaren zijn nu gevangen in deze prachtige extra dikke uitgave. “The Five-Year Run” is een boek vol schitterend beeldmateriaal dat het ontstaan, het bestaan én de toekomst van het NN Running Team laat zien. Van zinderende records van top atleten zoals Eliud Kipchoge, Abdi Nageeye, Nienke BrinkmanLetesenbet GideyJoshua Cheptegei, Kenenisa Bekele en nog velen anderen tot gezelschapspelletjes na training in Kenia. Het is er allemaal oprecht, eerlijk en zonder fratsen te zien. En het boekontwerp en de opmaak is weer met veel aandacht en plezier hier verzorgd. Wat een wereldopdracht van een toffe energieke opdrachtgever, letterlijk en figuurlijk.

Het NN Running Team

Het NN Running Team is het eerste professionele running team ter wereld. Vijf jaar geleden vonden NN Group en Global Sports Communication elkaar in één en dezelfde passie, namelijk het verbeteren en professionaliseren van de rensport. Dat bleek een uitstekende match! Tweeënzeventig atleten uit tien verschillende landen vormen nu één team. Ze krijgen daarmee toegang tot coaching, medische begeleiding en ondersteuning op het gebied van voeding. Deze aanpak heeft geleid tot tal van sportieve successen door de jaren heen.

Vanaf 2022 krijgt het team extra slagkracht door het toetreden van INEOS en Abbott als twee extra hoofdsponsoren naast Nationale Nederlanden Group. Met een tal van andere trouwe sponsoren is dat fantastisch nieuws. Hiermee zijn we immers verzekerd van nog meer jaren marathon succes!

Bezoek ook eens: www.nnrunningteam.com

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44