Beursstandontwerp,PaperworldFrankfurt

Marketing

Neenah Coldenhove Papier

Coldenhove werd in 1661 in het Gelderse Eerbeek opgericht en was meer dan drie eeuwen een zelfstandig familiebedrijf. De Eerbeekse papierspecialist is sinds 2017 onderdeel van het Amerikaanse Neenah Paper, Alpharetta, Georgia.
Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne papierfabriek die mondiaal bekendstaat om haar innovatieve papieroplossingen. Het productportfolio varieert van hightech digitaal sublimatietransferpapier tot traditionele papiersoorten van een hoge kwaliteit. Dat tonen ze elk jaar met een nagelnieuw Beursstand Ontwerp.

Beursstand Paperworld Frankfurt

Coldenhove Papier stond ook op de Paperworld in Frankfurt en Reynhard verzorgde het gehele beursstand design en de productie van de beursstand. Omdat deze Veluwse papierfabriek al meer dan 350 jaar bestaat en daarmee bewezen heeft zichzelf telkens aan de tijd te kunnen aanpassen, is “Timeless Papers” als thema gelanceerd. Niet alleen marketingtechisch, maar ook voor het grafische ontwerp een sterke insteek. Visuals creëren optisch vitrines t.b.v. het tonen van de met Coldenhove Papier vervaardigde producten en in geplaatste teksten zijn wijzers uit klokken verwerkt als stijlvol detail. De oplettende kijker zal onder andere de wijzers van de St. Stevenskerk van Nijmegen kunnen herkennen, een knipoog van het in Nijmegen gevestigde ontwerpbureau.

meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44