Beursstand,FespaLonden

Marketing

Ook op de FESPA in Londen presenteerde Coldenhove Papier zichzelf weer met een door Reynhard ontworpen beursstand. De Fespa is dé mondiale beurs voor alles wat met signing te maken heeft. Denk daarbij bijvoorbeeld aan producenten van industriële printers, papierfabrieken of software ontwikkelaars. Niet alleen is deze jaarlijkse vakbeurs een manier om elkaar te ontmoeten, het is ook een bron van inspiratie voor elke bezoeker.

Omdat Coldenhove Papier patenthouder is op sublimeer papier, presenteren zij zich graag op dit jaarlijkse event. Sublimeer papier, wordt op grote schaal gebruikt voor het overzetten van afbeeldingen op diverse materialen. Denk daarbij aan prints op textiel of de houtstructuur op laminaat vloeren. Nu hebben ze ook het Xtreme papier ontwikkeld. Evenals het reguliere sublimatie papier is hiermee beeld over te zetten. Echter maakt Xtreme een nog snellere Dye-Sublimation (stoffen voorzien van kleur/motief) mogelijk. Dit gegeven in combinatie met Britse iconen leverde een opvallende stand op. De beurswand is geheel in huisstijlkleur en elk icoon is voorzien van een “swoosh” om de snelheid te duiden. Daarnaast zegt de pay-off al genoeg… je kan alleen nog concurrerend zijn wanneer je sneller bent. Zo ben je anderen altijd een stap vooruit!

neenah Coldenhove Papier

Coldenhove Papier werd in 1661 in het Gelderse Eerbeek opgericht en was ruim drie eeuwen een zelfstandig familiebedrijf. In 2017 is de Eerbeekse papierspecialist onderdeel geworden van Neenah Paper. Het Amerikaanse bedrijf uit Alpharetta, Georgia.
Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne papierfabriek die wereldwijd bekendstaat om haar innovatieve papieroplossingen. Het productportfolio varieert van traditionele papiersoorten van een hoge kwaliteit tot gepatenteerd hightech digitaal sublimatietransferpapier.

Voor Neenah Coldenhove wordt meer moois gemaakt. Vind het hier.

meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44