BeeldjeWorldRecordJoshuaCheptegei

Marketing

Niemand heeft op de 10.000 meter voor mannen ooit zo hard gelopen als Joshua Cheptegei. Dat verdient een uniek beeldje ter herdenking!. De Oegandese afstandsloper liep immers, afgelopen woensdagavond 7 oktober op NN Valencia World Record Day, maar liefst 26.11.00! In deze race, georganiseerd door zijn trainingsgroep, het NN Running Team, brak hij het vorige wereldrecord van de Keniaan Bekele. Die liep in 2005 een tijd van 26:17.53 . Joshua is hiermee vanaf heden de snelste man ter wereld op deze afstand!

Maar er komt altijd meer bij kijken. Dergelijke geweldige prestaties worden mogelijk gemaakt door veel meer mensen dan alleen de atleet. Joshua is zich hier volledig bewust van. Om deze reden bedankte hij, tijdens een speciale ceremonie met de burgemeester van Valencia, een speciale groep betrokken mensen.

Het maakt een ontwerpbureau natuurlijk blij en trots om hierbij betrokken te zijn en het elegante beeldje te hebben mogen ontwerpen en produceren. Elk exemplaar in de beperkte oplage voorzien van handtekening van Joshua himself!

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44

Nieuwsgierig naar wat we allemaal nog meer voor het NN Running Team doen? Check hier een selectie!